Ilmaan - 17 tuotetta

Karttakeskuksen kustantamien ilmailukarttojen ilmailuelementit toimittaa karttojen julkaisija Fintraffic Lennonvarmistus Oy.

Ajankohtaista

Suomen ilmatila uudistuu 22.4.2021. Kaikki ANC-ilmailukartan lehdet päivittyivät tuolloin. Päivitetyt ilmailukartat tulevat saataville 1.4.2021.

Myynnissä olevat karttatyypit

Karttakaupasta on saatavilla ANC-siviili-ilmailukartat mittakaavassa 1:500 000 sekä Reittisuunnistuskartta (ENRC) – ICAO. Suomi on jaettu kahdeksaan ANC-karttalehteen, joihin voit tutustua Karttakaupan lehtijakokartassa. ANC-kartat on tarkoitettu käytettäväksi näkölentosuunnistuksessa sekä apuvälineenä lento- ja suunnistuskoulutuksessa.
VFR Chart Helsinki on ladattavissa ilmaiseksi Fintraffic Lennonvarmistukselta.

Ilmailukarttojen korjaustiedot ja karttamerkit

Karttoihin niiden julkaisun jälkeen mahdollisesti tulleet muutokset on aina tarkistettava Ilmailutiedotuksen palvelusivulta. Karttamerkkien selitykset löytyvät AIC-A-sivulta.

Ilmailukarttojen tilaaminen

Ilmailukarttoja voi tilata Karttakaupasta joko paperille painettuna suorana karttalehtenä tai kulutusta ja säätä kestävälle muoville tulostettuna. Suuremmista tilauseristä tarjoamme määräalennuksia. Toimitusaika on noin kymmenen arkipäivää tilauksesta.

Ilmailukartat sähköisessä muodossa

Ilmailukarttoja on tarjolla sähköisenä sekä Applen laitteisiin (iPad ja iPhone) että Android- laitteisiin. Huom! Ilmailukarttojen osto-, lataus- ja päivitysprosessi kyseisiin laitteisiin ja niiden sovelluksiin ei ole Karttakeskuksen ylläpitämä. Näihin liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa virhetilanteissa ota yhteys palveluntarjoajiin, kuten Air Navigation Pro ja Flight Planner.

Ilmailukarttojen jälleenmyyjät
Kysy ilmailukarttojen tilausmahdollisuutta myös muilta jälleenmyyjiltä.