Ilmaan - 17 tuotetta

Ilmailukartat siirtyivät Karttakeskuksen kustantamiksi lokakuussa 2010. Karttojen julkaisija ANS Finland toimittaa karttoihin edelleen ilmailuelementit.

Ajankohtaista

- Ilmatila uudistuu 23.4.2020. Päivitetyt kartat ovat saatavilla 2.4.2020 alkaen sekä painettuina karttoina että kulutuksen ja sään kestävinä tulosteina.Kaikki ANC lehdet päivittyvät poislukien Rovaniemi.

Myynnissä olevat karttatyypit

Karttakaupasta ovat saatavilla ANC 1:500 000 -ilmailukartat ja Reittisuunnistuskartta (ENRC) – ICAO. Suomi on jaettu kahdeksaan ANC-karttalehteen. ANC-kartat on tarkoitettu palvelemaan näkölentosuunnistuksen tarpeita sekä käytettäväksi apuvälineenä lento- ja suunnistuskoulutuksessa.

Ilmailukarttojen korjaustiedot ja karttamerkit

Karttoihin niiden julkaisun jälkeen tulleet muutokset on aina tarkistettava Ilmailutiedotuspalvelun palvelusivulta. Karttamerkkien selitykset on löydettävissä karttamerkkien selityksestä (tulostettava pdf).

Ilmailukarttojen tilaaminen

Ilmailukarttoja voi tilata alla olevista tuotelinkeistä joko 1) paperille painettuna suorana karttalehtenä tai 2) tulostettuna kulutuksen ja sään kestävälle muoville. Suuremmista tilauseristä tarjoamme hyvät määräalennukset. Toimitusaika on noin 10 arkipäivää tilauksesta.

Ilmailukartat tablet-laitteisiin

Ilmailukarttoja on tarjolla sekä Applen laitteisiin (iPadiin) että Android-pohjaisiin laitteisiin. Huom! Ilmailukarttojen osto-/lataus-/päivitysprosessi kyseisiin laitteisiin ja sovelluksiin ei ole Karttakeskuksen ylläpitämä. Näihin liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa virhetilanteissa ota yhteys palveluntarjoajiin Air Navigation Pro ja Flight Planner.

VFR Chart Helsinki on saatavilla ilmaiseksi ANS Finlandilta.

Ilmailukarttojen jälleenmyyjät

–> Suomen Ilmailukauppa Oy, Hobby Center Finland, Moukarinkuja 6, 04300 Tuusula www.hobbycenter.fi
–> Air Spark Oy, Varikkotie 30, 33960 Pirkkala, www.airspark.fi
–> Aeropole, Helsinki–Malmin lentoasema, 00700 Helsinki

Muilta jälleenmyyjiltä voi kysellä ilmailukarttojen tilausmahdollisuutta.