Vesille - 277 tuotetta

Karttakeskuksen merikarttavalikoimasta löytyvät Liikenneviraston merikartta-aineistosta jatkojalostetut veneilykarttatuotteet, testimenestyneet Loisto-navigointiohjelmat ja Liikenneviraston julkaisemat merikartat.

Karttakeskuksen veneilykartat ovat jatkojalosteita Liikenneviraston merikartta-aineistoista. Kartat ovat sisällöllisesti Liikenneviraston tuotteita vastaavia, mutta valinnanvaraa on laajennettu uusilla materiaaleilla (veden ja repäisynkestäviä) ja mahdollisuudella muun muassa päättää kartan rajaus itse. Valikoimasta löytyy myös väylä ja veneilyseinäkarttoja, joita voi käyttää esim. merihenkiseen sisustamiseen.

Karttakeskus tarjoaa myös ohjelmistopuolella vankkaa laatua – Loisto-navigointi- ja karttaohjelmat edustavat alan kehityksen huippua kotimaassa. Ohjelmistoja ja kattavaa karttadataa on saatavilla sekä viranomais- että harrasteveneilykäyttöön. Molemmat käyttäjäryhmät ovat antaneet Loisto-tuotteista kiitettäviä arvioita. Lisätietoja navigointituotteista Karttakaupassa ja muualla.