<< Takaisin tuotelistaan

Illustrator-kartat


YLEISTÄ

Illustrator-kartat ovat Karttakeskuksen kartografien kotimaisena kartanvalmistus- ja toimitustyönä valmistettuja, sisällöllisesti laadukkaita karttoja suomenkielisellä nimistöllä. Useimpia valikoiman karttoja on käytetty Karttakeskuksen omissa julkaisuissa, joissa ne ovat kiitosta saaneet ja hyviksi havaittu. Kartat soveltuvat monipuoliseen julkaisukäyttöön ja viestintään. Aineistoa voidaan hyödyntää esimerkiksi

Illustrator-kartoilla on valmis, näyttävä ulkoasu, joten ne ovat tarvittaessa hyödynnettävissä julkaisukäyttöön sellaisenaan (toki usein tarvitaan jokin tiedostomuunnos ko. mediaa tai käyttötarkoitusta varten, esim. tallennus jpg:ksi nettikäyttöä varten). Karttatiedostoissa käytetty tekniikka (vektorigrafiikka, tasojaot) tarjoaa silti jatkokäsittelymahdollisuuden hyvinkin pitkälle jalostettuun karttaesitykseen ja laadukkaisiin tuotoksiin kuten vaikkapa suurialaisiin tulosteisiin.

AINEISTOSTA

TOIMITUSTAPA JA -AIKA

Tilatut kartat toimitetaan tiedostonsiirrolla (tilaaja saa latauslinkin sähköpostiinsa) yleensä lähimmän vuorokauden sisällä.

KÄYTTÖEHDOT

Tutustu käyttöoikeusehtoihin (pdf).

TILAUSKARTAT AINEISTOSTA

Jos oma aika ja kyvyt eivät riitä, on Illustrator-karttoja mahdollista tilata myös monin eri tavoin räätälöitynä, ja siis myös ihan fyysisinä esineinä! Muokkaamme puolestasi karttasisällöstä halutunlaisen, tulostamme kartan ja teemme sille toivotut jälkikäsittelyt. Voimme esimerkiksi muuttaa kartan värityksiä ja vaikkapa lisätä kartalle asiakkaan omaa sisältöä kuten toimipisteitä. Jälkikäsittelyksi tarjoamme erilaisia pintamateriaaleja, taustoittamisia ja kehystyksiä. Toisaalta voimme toimittaa kartat sähköisinä, halutuilla sisältökäsittelyillä ja monessa erilaisessa tiedosto- ja julkaisumuodossa. Kysy lisää myynniltämme.