Tiekartat ja -kartastot Suomesta - 10 tuotetta

Ajantasaisilla Karttakeskuksen tiekartoilla on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen Autoilijan tiekartta julkaistiin jo vuonna 1927! Tiekartat palvelevat autoilijaa tänäkin päivänä yhtä luotettavasti kuin vuosikymmeniä sitten.

Reitinsuunnitteluun soveltuva Yleistiekartta Suomi esittelee koko Suomen yhdellä silmäyksellä. Tarkempi Autoilijan tiekartta sopii hyvin matkailijalle, joka pysyttelee pääteillä ja käy tärkeimmissä nähtävyyskohteissa. GT-kartta on koko maan kattava tarkka karttasarja, jonka neljä lehteä ulottuvat Suomi-neidon päästä varpaisiin. Kun liikut enimmäkseen tietyssä osassa maata, yksittäinen GT-kartta on hyvä valinta. Autoilijan tiekartta ilmestyy vuosittain, muut tiekartat tarpeen mukaan.

Hyvä perusteos autoilijalle on GT Tiekartasto Suomi. Koko Suomi on yksissä kansissa ja kierresidotusta kirjasta on helppo kääntää esiin tarvittava sivu. Kartat ovat tarkkoja ja niillä selviää kaikilla maanteillä Suomessa. Lisäksi kartastossa on noin 50 kaupungin ja taajaman läpiajokartat sekä paikannimihakemisto.