Merikarttasivutasku

2 - osaiset roiskevesitiiviit, jäykisteillä varustetut taskut merikarttasarjan sivuille

Merikarttasivutasku

2 - osaiset roiskevesitiiviit, jäykisteillä varustetut taskut merikarttasarjan sivuille

35,00€ (ALV 24%)

Toimitusaika: n. 4-6 arkipäivää

kpl

Voit tarkastella neljää karttasivua yhtäaikaisesti pussia avaamatta, mikä helpottaa käytännön navigointia. Näkyvillä olevien sivujen alla voit säilyttää lisää sivuja. Merikarttasivutasku muodostuu kahdesta 49,5 x 36 cm:n kokoisesta läpinäkyvästä muovitaskusta, jotka on liitetty pitkältä sivultaan yhteen. Molemmat pussit on helppo avata ja sulkea pitkällä sivulla olevalla minigrip-vetoketjulla. Pusseissa on muovilevyt jäykisteinä.

Taskuun mahtuvat vain A3+-kokoisten sarjojen sivut (meri-/sisävesikarttasarjat A, B, C, D, J, K, N, O, P, R). Sivutaskuun EIVÄT MAHDU suuremman koon karttasarjojen sivut (sarjat E, F, G, M, L, V, T).

Käyttöesimerkkejä. 1) Merikarttasarjan omistaja voi sitoa tavallisella mappikansiolla karttasarjan yhdeltä sivulta rei´itetyt sivut yhteen. Tällöin tarvittavat sivut on helppo laittaa haluttuun järjestykseen taskuihin ja tarvittaessa palauttaa ne takaisin sarjan muiden sivujen yhteyteen alkuperäiseen järjestykseen. 2) Toinen tapa hyödyntää pussia on tilata Karttakeskuksen Paraskartta-palvelusta 45 x 32 cm:n kokoisia muovitulosteita (ns. Kestokartta) tai paperitulosteita haluamiltaan alueilta ja laittaa tulosteet taskuihin. Huom. tulosteissa on mukana 2 cm koordinaattimarginaalit / sivu.

Katso tuotteen esittelyvideo tästä!

Käyttäjäarvio

"Aina silloin tällöin tulee merenkulussa eteen navigointiin liittyviä innovatiivisia keksintöjä, esimerkkinä karttaplotterit. Eräs tällainen kätevä keksintö, joka on hintaluokaltaan halpa tuomaansa hyötyyn nähden, on merikarttasivutasku. Merikarttasivutasku on ollut Purjehduskoulu Abregossa käytössä päällikkö-, perämies- ja katselunavigointikursseilla sekä omilla purjehduksillamme. Sen tarjoama helppous karttasivujen järjestelemiseksi navigointia varten selkeyttää ja lisää turvallisuutta merenkulussa. Voimme suosittaa sitä lämpimästi niin huviveneilijäille kuin ammattimerenkulkijallekin."

Pekka Jylhä
Purjehduksenopettaja
Merenkulunkouluttaja
Purjehduskoulu Abregon rehtori

Suuntamedia Oy

6430059980130

F200873

n. 4-6 arkipäivää

SUOSITTELEMME