Loisto - 5 tuotetta

Loisto navigointi- ja karttaohjelmat tekevät kartanluvusta, navigoinnista ja reitinsuunnittelusta mielekkäämpää ja vaikeissa olosuhteissa toimimisesta turvallisempaa. Loisto on oikea valinta kun tarvitset sähköistä navigointia veneilyyn tai digitaalista karttaohjelmaa monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Kaikkiin Loisto-ohjelmiin kuuluu erittäin laaja kartta-aineisto, joka sisältää tuotekohtaisten veneilykarttojen lisäksi tarkimman saatavilla olevan koko Suomen maastokartan. Loisto-ohjelmista löytyy sopiva tuote niin PC-tietokoneelle kuin mobiililaitteillekin! Loisto-ohjelmien karttojen käyttöoikeus on pysyvä ja ohjelmien normaali käyttö ei myöskään edellytä internetyhteyttä.

Lisätietoja, ohjeita ja usein kysytyt kysymykset löydät Loistonavigointi.fi-sivustolta.

Kuinka hankin Loisto-ohjelman ja siihen liittyvät tuotteet?
  1. Loisto Windows PC (tietokoneversio) ja Iso Loisto (ammattilaisen ja edistyneen käyttäjän versio) ostetaan Loistonavigointi.fi-sivustolta. Poikkeuksena Loisto Windows PC pelkillä maastokartoilla ja kiinteistörajoilla (ilman tuotteeseen normaalisti kuuluvaa veneilykarttasarjaa) – tämän paketin voit ostaa tältä Karttakaupan sivulta (ks. tuote alla tai klikkaa tästä suoraan tuotteeseen).
  2. Loisto Mariner (mobiiliversio älylaitteille) ostetaan Google Play -sovelluskaupasta (Android-laitteille) tai App Store -sovelluskaupasta (iOS-laitteille).
  3. Tältä Karttakaupan sivulta voit hankkia Loistoon lisäkartat (ks. alla Lisäkartat Loistoon), navigointia helpottavan GPS-antennin, erilaisia veneilykarttapaketteja, asennusmediat ynnä muuta.

8gb asennusmedia

15,00€