Karttaklubin säännöt


 1. Karttaklubin jäsenyys on maksuton.
 2. Karttaklubin jäsenillä ei ole ostopakkoa.
 3. Karttaklubin jäsenyys on henkilöjäsenyys. Kerho pidättää oikeuden jäsenyyden hyväksymiseen. Kerhoon voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, alle 18-vuotias vanhempien kirjallisella ja allekirjoitetulla suostumuksella.
 4. Karttaklubiin voi liittyä Karttakeskus.fi -nettisivuilla tai ilmoittamalla tarvittavat tiedot Karttaklubin jäsenpalveluun. Karttaklubi toimii Karttakeskus.fi -sivustolla, jäsenetuihin ja palveluihin pääsee ainoastaan kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Jäsenille toimitetaan palveluun oikeuttavat käyttäjätunnukset ja salasanat sähkäpostitse.
 5. Karttaklubin jäsentietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Karttaklubin jäsentietoja käytetään vain Karttakeskuksen omiin suoramarkkinointitarkoituksiin; jäsen voi kuitenkin erikseen ilmoittamalla kieltää tietojensa käytän suoramainontaan.
 6. Karttaklubin jäsen saa Karttakeskus.fi -palvelusta erilaisia etuja ja alennuksia:
  a. Karttaklubin jäsen saa nettikaupasta sesongeittain vaihtuvan tuoteryhmän tuotteista vähintään 5 % alennuksen suositushinnoista, ellei hintaa ole erikseen alennettu enemmän.
  b. Karttaklubin jäsen saa kuukausittain tarjouksen, jossa ainakin yhden Karttakeskuksen oman kustanteen hintaa on alennettu vähintään 20 %. Lisäksi Karttaklubin jäsen saa kuukausittain vaihtuvia Klubitarjouksia, kuten esimerkiksi 48 tuntia voimassa olevia pikatarjouksia. Näistä tuotteista klubin jäsen saa tuotteista 25-70 % alennuksen. Tuotteita ei postiteta automaattisesti.
  c. Karttaklubin jäsen saa tietyistä Karttakeskuksen uusista kustanteista ennakkotilaajan edun, joka on vähintään 15 % tuotteen suositushinnasta.
  d. Karttaklubin jäsen näkee nettikaupassa tilaushistoriansa.
  e. Karttaklubin jäsenen tiedot kirjautuvat automaattisesti tilauskaavakkeeseen.
  f. Karttaklubin jäsen voi tehdä palveluun muistilistan kiinnostavista tai myähemmin hankittavista tuotteista.
  g. Karttaklubin jäsenelle tiedotetaan vuosittain ilmestyvän Karttakeskuksen tuoteluettelon sähkäisenä version ilmestymisestä.
 7. Karttaklubin jäsenhinnat ovat voimassa ainoastaan nettikaupassa, alennuksia ei saa esimerkiksi jälleenmyyjiltä. Puhelimella tilaaminen ei ole mahdollista.
 8. Karttaklubin jäsenhinnat näkyvät nettikaupassa ainoastaan silloin, kun jäsen on kirjautunut palveluun; Karttaklubin jäsen saa alennuksen ainoastaan kirjautumalla palveluun, jäsenalennuksia ei voi saada jälkikäteen.
 9. Karttaklubin tuotetoimituksissa noudatetaan Karttakauppa.fi -nettikaupan normaaleja toimitus- ja maksuehtoja.
 10. Karttaklubista voi erota koska tahansa ilmoittamalla siitä jäsenpalveluun.
 11. Karttakeskus pitää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Karttaklubin yhteystiedot

Tapio Palvelut Oy / Karttakeskus
Karttaklubi
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki
myynti(at)karttakeskus.fi
p. 09 315 49 800 (arkisin klo 9-15)

Tietosuojaseloste

Kuinka antamiani henkilötietoja käytetään? Katso tietosuojaseloste.