Kansallispuistot tutuiksi Suomi

Kansallispuistot tutuiksi Suomi

30,00€ (ALV 10%) 36.00 EUR

kpl

Huom! Painos on tilapäisesti loppu. Kirjaa voi tilata, mutta uuden painoksen toimitukset alkavat viikolla 7.

Suomen 40 kansallispuistoa ja viisi valtion retkeilyaluetta esittelevät luontomme kauneimpia ja arvokkaimpia alueita niin metsistä, soilta, tuntureilta kuin saaristostakin. Puistot tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä ja retkeilykokemuksia jokaiselle kävijälle.

Vankkaan kovakantiseen kirjaan on koottu aiemmin ilmestyneiden neljän Kansallispuistot tutuiksi -kirjan puistojen lisäksi viisi valtion retkeilyaluetta; Evo, Iso-Syöte, Kylmäluoma, Oulujärvi ja Ruunaa. Kaikkien kansallispuistojen osuudet on tätä teosta varten uudistettu ja päivitetty.

Kirja antaa kiinnostavaa tietoa puistojen luonnosta ja historiasta sekä retkeilyreiteistä. Sen sivuilta löytää käytännön vinkkejä niin ensi kertaa retkeilevä päiväkävijä kuin kokenut erämaiden vaeltajakin. Yleiskartat jokaisesta puistosta ja retkeilyalueesta helpottavat omien luontoseikkailujen suunnittelua. Lukunauhan avulla on helppo jättää merkki tärkeälle sivulle. Kirja on upea teos kansallispuistoissa retkeilevälle.

Kirjoittajat Pepe Forsberg ja Mikko Sorsa ovat viettäneet lukemattomia päiviä kansallispuistojemme poluilla ja taukopaikoilla ja koonneet kokemuksistaan ilmeikkään kuvauksen, joka innostaa lähtemään retkelle. Kansallispuistot ovat suomalaista luontoa parhaimmillaan – lähde mukaan elämysten äärelle!

Luonto-ohjaaja Pepe Forsbergin suosiota niittävässä Kansallispuistot tutuiksi -Facebook-ryhmässä on jo yli 150 000 jäsentä, ja määrä kasvaa edelleen nopeasti.

Lukunäyte: https://issuu.com/karttakeskus/docs/kansallispuistot-tutuiksi-suomi

Karttakeskus

21 x 25 cm

Pepe Forsberg, Mikko Sorsa

336

ommeltu kovakantinen

fin

Kansallispuistot tutuiksi

4.

79.4

2021

978-952-266-664-2

20201030

9789522666642

F205692

SUOSITTELEMME

Tarjous
Tarjous