Karttakauppa.fi

Loisto Marinerin kehitystyö jatkuu


19.6.2017

Loisto-tuoteperheen uusimman jäsenen, Loisto Marinerin kehitys ja laadunvarmistus jatkuvat vielä alkaneen kesän yli. Julkaisu Googlen ja Applen sovelluskaupoissa siirtyy siten syksyyn.

Uudella Loisto Mariner -sovelluksella Karttakeskus haluaa tarjota Suomen meri- ja järvialueilla liikkuville veneilijöille monipuolisen ja helppokäyttöisen työkalun suunnitteluun ja navigointiin. Korkealaatuisten karttojen lisäksi sovelluksesta löytyy mm. käyntisatamat palvelutietoineen ja täsmäsääennusteet.

Navigointisovelluksista puhuttaessa luotettavuus ja käytettävyys ovat kriittisiä. Kenttätesteissä vesillä löytyi sovelluksesta muutama ongelma, jotka haluamme korjata ennen sovelluksen julkaisua. Tästä syystä työt tuotekehityksessä jatkuvat vielä kesän yli. Kesän aikana sovelluksesta kerätään kokemuksia myös beta-testaajajoukon voimin.

Nykyinen Loisto-tuoteperheen navigointisovellus Loisto Mobiili on saatavilla Applen App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksen uusi laskettu hinta on 24,99 € + karttapäivitys sovelluksen sisäisenä ostoksena 9,99 €.


Kaikki uutiset »