DIGITAALISET TUOTTEET

Karttakeskuksen digitaalisten tuotteiden valikoimasta löydät tuotteita sekä ammattilaisille että kuluttajille. 

Digitaalisista karttapohjistamme voit valita karttoja erilaisiin julkaisutarpeisiin: viestintään, yritysten ja yhteisöjen käyttöön sekä yksityisiin käyttötarpeisiin. Karttapohjia voi hyödyntää sekä painojulkaisuissa että sähköisessä viestinnässä.

GT Reittikartta –ohjelma eri versioineen auttaa erityisesti ammattilaista mutta myös kuluttajaa muun muassa suunnittelemaan ajoaikoja, etäisyyksiä ja ajoreittien kustannustehokkuutta. Navigoinnin apuna Reittikartoissa on luonnollisesti GPS-seuranta ja paljon muuta!

Loisto navigointi- ja karttaohjelmissa voit käyttää esimerkiksi yhdistelmäkarttaa, eli  meri- ja maastokarttoja päällekkäin, tai tarkastella samanaikaisesti eri karttatyyppejä jakamalla näytön kahteen kehykseen. Voit myös tallentaa omia reittejä ja paikkoja ja käyttää harppitoimintoa. Kaikkien Loisto-ohjelmien hintaan sisältyvät koko Suomen maastokartat. Lisätietoja: www.loistonavigointi.fi.

Karttakeskuksen digitaalisten tuotteiden –ryhmään tulee lisää tuotteita ja valikoima laajenee entisestään! E-kirjoista ja sovelluksista löytyy painettuinakin versioina tuttuja tuotteita.